TÜKÖRY ÉTTEREM

1054 Budapest Hold utca 15
 Asztalfoglalás:06-1/302-32-33

 

Kezdőlap 
Bevezető
Ételeinkről
Ételek fotói
Étlap
Heti ajánlat
Hétvégi ajánlat
Itallap
Képek az étteremről
Kapcsolat
Vendégkönyv

 

 

 

 

Tüköry Étterem a Facebookon

Akciós wellness csomagok


Grazie, sono stato quattro volte nel vostro ristorante e mi sono trovato sempre benissimo... cibo ottimo!:-)
Luigi- Milano

We ate three times in a row in this lovely restaurant. We came back for the food, the atmosphere and... for the kind hospitality of Marietta! We recommend this place!

Évtizedek óta vagyok a Tüköry vendége, egyetemben barátaimmal, kollégáimmal. Kellemes hely, kedves pincérnőkkel, ínyemre való magyaros ételekkel, jó sörökkel, mérsékelt árakkal. Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Bagi Zoltán

Már negyedszer jártunk ebben az étteremben és számunkra teljesen érthetetlen hogy miért ilyen kevés a vendég. Az ételek ízletesek, az elkészítés tökéletes az árak barátságosak. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve.

Budapest-belváros. Az egyszerű halandó ember azt gondolja, hogy konzervatív környezet, konzervatív konyha, s újgazdag, netán Eu-val tömött pénztárcához méretezett árak. Nos életem egyik /kevés volt eddig/ legkellemesebb meglepetése ért itt.
Hangulatos meghitt környezet, kiváló konyha,a szakmát kiválóan, s hivatás szerint művelő felszolgálók. Az árak..., itt kaptuk a záró meglepetést, mert hihetetlenül vendégbarát.
Párommal együtt a 10-es skálán 10 pontot adunk. Ajánljuk mindenkinek. Ó!!! BÁRCSAK Sárospatak és környékén tapasztalnánk ezt!!! Gyárfás Pál

Visszatérő vendégek vagyunk az étteremben, mert az ételek mindig frissek, háziasak és finomak. A pincérnők is kedvesek, segítőkészek. Mindennel elégedettek vagyunk, csupán egy hatalmas hiányossága van a helynek: nincsen egyetlen darab etetőszék sem, amibe bele lehetne ültetni a gyereket, hogy Ő is kényelmesen üljön az asztalnál. A babakocsit pedig nem lehet odatolni az asztal mellé, mivel kevés a hely.
Érthetetlen számomra, hogy az étterem vezetősége miért nem tud / akar beruházni néhány szék vásárlásába. (kb. 5 - 10 ezer forintért lehet kapni egyszerűbb etetőszékeket), hogy a gyerekkel érkező vendégek igényeit is kielégítsék.
Elég kényelmetlen úgy ebédelni, hogy a gyerek hol egyikünk, hol másikunk ölében ül.

Tisztelt Tükörysek,

évtizedek óta járok Önökhöz, s egy-két alkalommal már külföldi konferencia-csoporttal is jöttem. A vendéglő külön előnyei közé tartozott, hogy vegetariánusok számára is volt megfelelő kínálat. A mai napon konstatáltam, hogy egyik specialitásuk a zöldséges palacsinta eltűnt az étlapról. Kellemes meglepetés volna, hogyha visszakerülne.

Szíves üdvözlettel

Nagy Péter Tibor
egyetemi tanár


Sziasztok! Az én kedveskémet vittem el a Tükörybe, szülinapja alkalmából. Mit is mondhatnék, a hely nagyon kellemes (egy kis időutazás),a kiszolgálás barátságos és profi, az étel fantasztikus (ízre, adagra, egyaránt). Hamarosan az én névnapom jön,(remélem veszed 😊), úgy hogy talizunk.
Üdvözlettel: Dodi


Hi!

Hi. Do you have 33 seats on the 16th May at 20.00? Best regards, Niels Landrock


 

 

 

 

 Kezdőlap  Bevezető Ételeinkről  Ételek fotói Étlap Heti ajánlat Hétvégi ajánlat Itallap Képek az étteremről Kapcsolat Vendégkönyv

 

 

 

 

Fizetőeszközök:   

Készpénz

Bankkártya

SZÉP Kártya

Erzsébet kártya